Buzzat Swiss Diet

Annika Testar, Min viktresa, Träning, Hälsa, Mat / #Buzzador, Glucomannan konjak, buzzat, bärsmak, enkelt att ta med, fibergel, fitness hälsa, kost, magproblem, mättnadskänsla, swiss clinic, swiss diet, swissdietbuzz, tarmar, viktminskning / Permalink / 0

Ska Buzza dessa Swiss Diet nu i 28 dagar. 
Ja vi får se hur detta kommer att gå.

Har ätit detta nu i 3 dagar och redan gått ner 8 hg!?
Men det kan nog vara rätt mycket vätska då denna gel binder vätska, sväller i magen så man känner sig "full" och inte så hungrig.
Så klart måste man dricka mycket under tiden.

Jag kommer att uppdatera under tiden hur jag känner och vad jag går ner för varje vecka. 

Just nu har jag inte lika ont i magen som jag brukar!?

Och jag gillar faktiskt smaken av den. 😝
Konsistens därimot är lite rolig, knastrar lite i munnen.

Förpackningen är snygg och praktisk att ta med i väskan.

Priset är sådär, jag fick mitt igenom Buzzador med väldigt reducerat pris.
Fast räknar man på det så är det inte mycket dyrare än vad man annars skulle lägga på snacks och annat skit under tiden.

Om min mage håller sig så här är det lätt värt det.

Det är bara Aloe vera och detta som har bitit på min problem mage.
Medicin ifrån läkare gör det bara värre efter all gastroskopi och tryckmätning man har gjort.

Utan hälsan har man inget.

 

PRODUKT

Swiss Diet är en revolutionerande fibergel som innehåller Glucomannan konjak. Detta kostfiber, som kommer från roten av en växt, är den enda naturliga ingrediensen som vetenskapligt bevisat bidrar till viktminskning. Produkten är ett resultat av flera års utveckling. Den är smart förpackad i portionspåsar, kalorisnål och smaksatt med bär. En dagsförbrukning Swiss Diet fibergel består av tre portionspåsar. Swiss Diet säljs i förpackningar om 14 eller 28 dagar förbrukning.

Swiss Diet binder vätska, sväller upp i magen och skapar en naturlig mättnadskänsla. Produkten är det självklara komplementet för dig som vill gå ner i vikt, bibehålla din vikt, fullfölja din diet t.ex. 5:2 eller enkelt kunna kontrollera din hunger med en naturlig mättnadskänsla.

Swiss Diet bör intas 3 gånger om dagen i kombination med ett glas vatten för bästa effekt. Den smarta förpackningen och den fräscha smaken gör att fibergelen kan ätas var som helst. Produkten är enkel att ha med sig och tål temperaturskiftningar.

Märk väl att varje portionspåse bara innehåller 14 kalorier och inte är någon måltidsersättning. Swiss Diet hjälper dig att gå ned i vikt i kombination med en kalorisnål diet.

HUR FUNGERAR DET?

Swiss Diet fibergel innehåller Glukomannan konjak som är känd för sin förmåga att absorbera vätska.

I kontakt med vatten i magsäcken expanderar fibergelen då Glukomannan kan absorbera 50-100 gånger sin egen vikt.

Den rekommenderade dosen av Glukomannan är lägre jämfört med andra fibertillskott och vi rekommenderar alltid att du tar tillskottet från 15 minuter till 1 timme före måltid.

Studier har visat att Glukomannan också sänker totalkolesterolet och kan leda till stabilare blodsockernivåer i kroppen. Glukomannan minskar kolesterolhalten i blodet genom att minska upptaget av kolesterol i tarmen.

Produkten är vattenlöslig och är därmed skonsam mot magen och motverkar förstoppning samt underlättar matsmältningen.

INSTRUKTIONER

Inta en portionspåse ca. 20 minuter före varje måltid tillsammans med ett glas vatten.

Portionspåsen är enkel att ta med i väskan eller jackfickan. Du river bara upp ett hörn och sväljer ned gelen med vattnet.

*Swiss Diet ersätter inte måltider utan hjälper dig kontrollera din hunger.

INNEHÅLL

Texturiserad Glukomannan konjak (1053 mg), jordgubbskoncentrat, glycerol, aronia koncentrat, natriumcitrat, citronsyra, natriumbensoat, xantangummi, vatten.

VAD ÄR GLUKOMANNAN KONJAK?

Glukomannan konjak är ett naturligt, vattenlösligt kostfiber (polysackarid) som extraheras från konjakroten. Den enda av Livsmedelsverkets (också EFSA-European Food Safety Authority) godkända ingredienser som bidrar till viktminskning och som innehar hälsopåståendet ”I kombination med kalorisnål diet bidrar till viktminskning”.

Glukomannan konjak har länge och endast funnits i tablettform vilket besvärat användare som dagligen tvingats svälja mängder med piller. Men nu finns den alltså i gel-form tack vare innovativ utveckling av Swiss Clinic.

Tillskottet har en lång historia av användning i växtbaserade läkemedel och traditionella livsmedel som tofu, nudlar, och gelé.

Till top